Bedriftsarrangement

NMK Andebu er den perfekte destinasjonen for bedrifter som ønsker å arrangere en spennende og minneverdig opplevelse for sine ansatte, venner og samarbeidspartnere. Med vår toppmoderne gokartbane og profesjonelle fasiliteter kan vi tilby et unikt og actionfylt arrangement som vil skape et sterkt fellesskap og gi deltakerne en uforglemmelig opplevelse.

Arranger turnering

Vår erfarne stab vil hjelpe dere med å planlegge og gjennomføre turneringen, og sørge for at alt går knirkefritt. Fra starten av turneringen til finalerunden vil vi være der for å sikre at deltakerne opplever en rettferdig og spennende konkurranse. Vi kan også hjelpe dere med å tilrettelegge for premieutdeling og etterfest i våre klubbhusfasiliteter. Her kan dere feire og dele suksessene etter en intensiv konkurranse, og bygge sterke bånd mellom teammedlemmene. Vi legger vekt på å skape en inkluderende og hyggelig atmosfære som vil sørge for at alle deltakere får en minnerik opplevelse.

Mat & drikke

Vi tilbyr fleksible alternativer for mat og drikke, slik at dere kan skreddersy arrangementet etter deres behov. Enten dere ønsker en enkel forfriskning eller en fullverdig festmiddag, kan vi bistå med å ordne mat og drikke som passer deres preferanser. Vår klubbhusfasiliteter står til deres disposisjon, slik at dere kan nyte et hyggelig sosialt samvær både før og etter gokartkjøringen.

Ta kontakt for bedriftshenvendelser