Løp & eventer

Hvert år arrangeres det løp og eventer både her på NMK Andebu, men også på flere av landets etablerte gokart-baner. Klipp på knappen under for å se en oppdatert løpskalender.

Ønsker du å konkurrere innen karting?

NMK Andebu inviterer deg til å oppleve spenningen og adrenalinet ved å konkurrere i karting. Enten du er en erfaren fører eller en nybegynner som ønsker å ta dine ferdigheter til neste nivå, har vi et bredt spekter av konkurranser og arrangementer som passer for deg.

For deg over 18 år: For å kunne delta på løp hos oss trenger du gyldig førerlisens. Har du ikke dette, klikk her for å melde deg opp på neste kurs.

Er du under 18 år
, trenger du en ledsager med gyldig ledsagerlisens. Obligatorisk kurs arrangeres hos de forskjellige klubbene etter avtale.

Depot & Camp område

Velkommen til vårt camp-område! Her kan du oppleve den perfekte kombinasjonen av spenning og avslapning.

Vårt camp-område er en ideell base for alle gokartentusiaster. Enten du er en erfaren fører eller bare ønsker å prøve ut gokart for første gang, vil du finne et vennlig og imøtekommende miljø her.

Vårt dedikerte depot-område, en plass hvor gokartentusiaster kan utføre nødvendig vedlikehold og justeringer på sine kjøretøyer.